Internet

Ce poți face pe platforma WordPress?

Raspunsul corect este – Totul! Chiar daca poate parea exagerat acest raspuns este corect si vom detalia in cele ce urmeaza. WordPress este un manager de continut gratuit foarte flexibil si permisiv, deci poti face tot ce vrei in mediul online utilizand platforma.

Site de prezentare

Daca ai nevoie de un site de prezentare il poti face foarte usor utilizand WordPress. Ai o platforma simpla si usor de utilizat pentru a controla continutul pe care il publici, pentru a adauga continut nou si pentru a il modifica pe cel vechi.

Este usor sa pui poze si sa actualizezi informatiile. In plus, la un site de prezentare ai nevoie de un aspect general al site-ului cat mai profesional, iar pe WordPress vei gasi cele mai moderne si interesante teme la preturi super avantajoase.

Deci, nu depinzi tot timpul de programator pentru a actualiza informatiile de pe site si ai in acelasi timp un aspect interesant care va atrage foarte multe persoane.

Magazin online

Suntem convinsi ca pana acum ai auzit de Woocommerce. Aceasta este o componenta wordpress care iti permite sa iti faci magazin online. Tot ce trebuie sa faci este sa downloadezi si instalezi pluginul. Ulterior, pentru a configura acest plugin poti folosi wizardul special care iti va arata pas cu pas ce trebuie sa faci.

Adauga categoriile de produse si produsele pe care le ai cu poze de cea mai buna calitate si poti incepe sa vinzi online. Totul este atat de simplu incat te poti descurca chiar si fara un programator. Citeste tutorialele de pe net si ai rezolvat problema rapid.

Blog – ca si acesta

Iti poti face blog cu doar cateva click-uri si cu costuri zero. Poti alege in acest sens si un domeniu gratuit oferit de WordPress, desi noi iti recomandam sa iti cumperi domeniu. Instalezi WordPress, configurezi tema si in maxim doua ore poti incepe sa scrii.

One comment
  1. Silviu

    WordPress este cu siguranță unul dintre cele mai bune cms-uri de pe piață. Sunt bucuros că l-am ales încă de la prima interacțiune cu online-ul și că a evoluat atât de mult. Sunt niște teme WordPress superbe prin care cum ziceai și tu, poți să creezi absolut orice tip de site. Plus că avantajul cel mai mare este că-i super ușor de utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *